Skip to main content

Befogadás és sokféleség

Azt szeretnénk, ha a Cargillnál minden munkavállaló önazonosan vehetne részt a munkában. Úgy, hogy érezzük: szívesen látnak minket, értékesnek tartanak és meghallgatnak – azaz számítunk. Elismerjük, nagyra tartjuk és tiszteletben tartjuk valamennyi munkavállalónk egyediségét, és értékeljük, ahogy a tehetség és a tapasztalat világszerte a kiteljesedéshez segítheti hozzá az embereket nap mint nap. Valódi globális vállalatként munkaerőnknek tükröznie kell a működésünk színteréül szolgáló globális közösségek sokszínűségét. A Cargillnál töltött pályafutásuk során munkatársaink eltérő nézőpontja, tapasztalata és háttere valami nagyobbhoz kapcsolódhat.

Hogyan leszünk sikeresek?

Helyesen cselekedni és az embereket (munkatársaink mindegyikét, kivétel nélkül) helyezni az előtérbe – ez a két legfontosabb alapelvünk. Iparági vezetőként elkötelezettek vagyunk a befogadás kultúrája iránt. A globális munkaerőnk sokszínűvé válásának felgyorsításán dolgozunk, és mindenki számára egyenlő esélyeket biztosítunk a sikerhez.

A Cargill vállalatnál a befogadással és a sokféleséggel kapcsolatos globális törekvéseink a következő pilléreken nyugszanak:

Befogadó környezet és kultúra kialakítása –

Megvizsgáljuk, darabjaira szedjük szét és újratervezzük szabályzatainkat és folyamatainkat, hogy mérsékeljük a részrehajlást és azonos élményeket biztosíthassunk mindenkinek.

A közösségek szolgálata emberbaráti tevékenységekkel –

Globális szervezetekkel társulunk, hogy a kollektív tudást, perspektívákat és tapasztalatokat előmozdítva és felhasználva tegyünk ügyfeleink és közösségeink érdekében.

A sokszínű munkaerő odavonzása és növekedésének előmozdítása –

Olyan tehetségeket toborzunk, akik az általunk kiszolgált globális közösségeket tükrözik, egyúttal pedig kialakítjuk a munkavállalók növekedésének támogatásához szükséges belső protokollokat.

A befogadás és a sokféleség integrációja üzleti tevékenységünkbe –

A befogadás elveit napi viselkedésünk, döntéseink és üzletvitelünk részévé tesszük.

Mi vagyunk a Cargill

Létezik egy mélyen gyökerező büszkeségérzet a Cargill vállalaton belül – a világon betöltött szerepünkkel, illetve azzal a széles körű befolyással kapcsolatban, amellyel vállalatunk rendelkezik. Tudjuk, hogy együttes eredményeink egyéni tetteinktől függnek. És a siker eléréséhez vezető út épp olyan fontos, mint maga a siker.

Meet Traci (Video)

"Nagyszerű érzés, amikor minden nap annak tudatában jössz dolgozni, hogy elismernek azért, aki vagy.”

Traci E., Plant General Manager
Meet Robert (Video)

“A társadalomba és a munka világába való visszailleszkedés a hadseregből egész eddigi életem egyik legnehezebb váltása volt. Az üzleti világ tudomásul vette. ”

Robert F., Employee Relations Senior Specialist

Üzleti erőforráscsoportok

Jelenleg kilenc üzleti erőforráscsoportunk van, amelyekhez több mint 50 alegység és több száz tag tartozik világszerte. E csoportok nagyszerű lehetőséget jelentenek arra, hogy Ön egy globális közösséghez tartozhasson, ahol saját maga lehet, és amelyben egy sokszínű, globális csapathoz kapcsolódhat.

Fedezze fel erőforráscsoportjainkat, és megtalálhatja, hogy hol teheti jobbá mások életét a Cargill szervezetének tagjaként.

A Cargill ázsiai
szövetségi hálózata (Cargill Asian Alliance Network)

A Cargill ázsiai szövetségi hálózata egy olyan befogadó kultúra megteremtése mellett kötelezte el magát, amely a Csendes-óceán ázsiai szigetvilágából származó tehetségek toborzását, megtartását és fejlesztését tekinti feladatának. Olyan biztonságos teret kívánunk számukra teremteni, amely az ázsiai származású Cargill-munkavállalók számára lehetővé teszi, hogy együtt éljenek társas életet, ünnepeljenek és tanuljanak egymástól.

A Cargill megváltozott
munkaképességűeket segítő hálózata

A Cargill megváltozott munkaképességűeket segítő hálózata olyan befogadó munkahely létrehozására és fenntartására törekszik, ahol a különféle képességű emberek lehetőséget kapnak a kiváló teljesítmény elérésére és az üzleti eredmények előmozdítására.

Színes bőrűek érdekképviseleti tanácsa a
Cargillnál (Cargill Ebony Council)

A színes bőrűek érdekképviseleti tanácsa a Cargillnál (Cargill Ebony Council) folyamatosan törekszik egy olyan befogadó környezet megteremtésére, amely a fekete, afroamerikai és pánamerikai munkavállalók teljes mértékű részvételét segíti elő és támogatja a bennük rejlő potenciál maradéktalan kiaknázásában a Cargill sikereihez való maximális hozzájárulásuk érdekében.

A Cargill latin-amerikai érdekképviseleti
tanácsa (Cargill Hispanic-Latino Council):

A Cargill latin-amerikai érdekképviseleti tanácsa olyan környezet kialakítására törekszik, ahol a latin-amerikai munkavállalók a közösségeink gazdagítása és a Cargill sikere érdekében teljesíthetik ki képességeiket.

A Cargill „meleg büszkeség”
hálózata (Cargill Pride Network):

A Cargill „meleg büszkeség” hálózata kiegyensúlyozott, biztonságos és támogató üzleti környezetet kínál a leszbikus, meleg, biszexuális és transzgender munkavállalóknak, szövetségeseiknek és üzlettársaiknak.

A Cargill női
hálózata (Cargill Woman's Network):

A Cargill női hálózata a nők globális érdekképviseletének és támogatásának kialakításával ad lehetőségeket a nők kezébe, egyúttal pedig előmozdítja a nemek egyenlőségének elérésére irányuló törekvéseinket.

A Cargill fiatal szakembereinek
hálózata (Cargill Young Professionals Network):

A Cargill fiatal szakembereinek hálózatát ambiciózus, a változás elérése iránti szenvedélytől hajtott, tanulni kész és a fontos kapcsolatok létrehozására és kialakítására vágyó kortársak dinamikus és sokszínű csoportja alkotja.

A Cargill új munkavállalók fogadásával és
betanításával foglalkozó hálózata (Cargill Welcoming and Onboarding Network):

A mentori rendszer biztosításával és az új munkavállalóknak a Cargill kultúrájába való bevezetését és fogadását elősegítő események megtartásával összehozzuk egymással az új és a meglévő munkavállalókat.

Cargill veteránokat és katonákat
támogató hálózata (Cargill Veteran and Military Support Network):

A Cargill veteránokat és katonákat támogató hálózata elismeri, támogatja és ösztönzi az Amerikai Egyesült Államok hadseregénekek tagjait, veteránjait és azok családjait. Eszközként szolgál a toborzáshoz és a megtartáshoz is, mivel megfelel az amerikai egyesült államokbeli munkaerő e szegmense egyedi igényeinek.

Díjak és
elismerések

A Cargill büszke arra, hogy elismerik a befogadás és a sokféleség érdekében világszerte kifejtett erőfeszítéseinket. Ismerje meg néhány legutóbbi eredményünket.

Human Rights Campaign 2019 Best Places to work for LGBTQ equality 100% corporate quality index

A Human Rights Campaign alapítvány

A Cargill megtisztelve érzi magát amiatt, hogy 16. éve ér el 100%-ot a Human Rights Campaign vállalati esélyegyenlőségi indexén. Büszkék vagyunk az #LMBTQ-munkavállalókra, -családokra és e közösség általunk kiszolgált tagjaira.

DEI Disability Equality Index - Best places to work for disability inclusion

A fogyatékkal élők esélyegyenlőségi indexe

2019-ben a Cargill sorozatban harmadjára ért el 100/100 pontot a fogyatékkal élők éves esélyegyenlőségi indexén!

Best place to work for disability inclusion disability equality index for best practices

A brazil agráriparban a Cargill a leginkább sokszínű és befogadó vállalat

A Guia Exame on Diversity első kiadása a Cargill Brazilt nevezte meg a leginkább sokféle és befogadó agráripari cégként.

Kötelezettségvállalásunk

A Cargillnál tetteink tükrözik értékeinket. Elkötelezettek vagyunk egy olyan befogadó kultúra létrehozása mellett, amely minden alkalmazottnak azonos lehetőséget teremt a sikerhez.

A Paradigm for Parity és CEO Action partnereként egyértelmű üzleti törekvésünk, hogy felerősítsük a szervezet egészére kiterjedő egyenlőséget és sokféleséget.

  • A nők 50%-os aránya a vezetői pozíciókban 2030-ig világszerte
  • Az USA-beli kisebbségek 20%-os aránya a vezetői pozíciókban 2030-ig

Paradigm for Parity

Paradigm for Parity

A Paradigm for Parity koalíció tagjaként a Cargill fellép azért, hogy csökkenjen a szakadék a vállalati vezetésben a nemek aránya tekintetében, valamint annak érdekében, hogy 2030-ra a nők egyenlő esélyeket kaphassanak a vezetésbe való bekerülésre.

We Are All Human

Hispanic Promise

A Cargill büszke partnere a We Are All Human programnak, 2019-ben pedig aláírta a Hispanic Promise nyilatkozatot, amely vállalást tartalmaz a latin-amerikai munkavállalók munkahelyi foglalkoztatására, előléptetésére, megtartására és elismerésére.

CEO Action for Diversity and Inclusion

CEO Action for Diversity

A Cargill elkötelezett a befogadás iránt – a vállalat felső vezetői pedig elkötelezettek az iránt, hogy jelentős léptékű változásnak álljanak az élére. Büszkék vagyunk elnök-vezérigazgatónk vállalására, amely megmutatja, hogy a Cargillnál kollektíven van jelen a befogadás és a sokféleség előmozdításához nyújtott támogatás a munkahelyen.

Globális
Meleg büszkeség

Büszkék vagyunk munkavállalóinkra, és támogatjuk őket befogadó munkahelyeinken világszerte.

További információk (Globális Meleg büszkeség)

Telephelyeink

Keresse meg, hogy hol lehet hatással a világra valamelyik Önhöz közeli Cargill telephelyen.

Telephelyek felfedezése

Az élet a Cargillnál

Fedezze fel, miként érheti el magasabb céljait, ha pályafutását a Cargillnál folytatja.

További információk (Life at Cargill)

Three silver tanks

Linkedin-álláspárosító

Megtalálhatja, hová illene a Cargill szervezetében. Jelentkezzen be, hogy elérje a LinkedIn-profilját, és mi a kompetenciái és tapasztalatai alapján megkeressük azokat az állásokat, amelyek megfelelhetnek Önnek.

Találja meg az Önnek megfelelő állást

Gyarapodás