Skip to main content

A Cargill elismeri és jutalmazza azokat a munkavállalókat, akik kedvezően hatnak teljesítményünkre és értéket teremtenek ügyfeleink számára, lehetővé téve számunkra azon célunk biztonságos, felelősségteljes és fenntartható elérését, hogy tápláljuk a világot.

Teljes Jutalom

A Cargill Total Rewards programja elismeri és jutalmazza a tartalmas munkavállalói hozzájárulást, szervezeti összehangolódást teremt, ösztönzi a teljesítményt, biztosítja a fizetések egyenlőségét, és jobbá teszi munkatársaink életét.

Előnyök

A Cargill az embereket helyezi az előtérbe, juttatási csomagjaink és programjaink pedig közvetlenül támogatják ezt az alapvető értéket az emberek életminőségének javításán keresztül. Helyi szinten versenyképes biztosítást, nyugdíjat, szabadságot és még sok mást kínálunk. Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy ilyen átfogó ajánlatot kínálhassunk, és azon befektetés iránt is, amely a munkavállalóink segítésére irányul, hogy fenntartható életstílust érhessenek el.

Ösztönzők

A Total Rewards ösztönzőprogramok előmozdítják a teljesítményt, összehangolják a szervezetet és elismerik a munkavállalókat a vállalat teljesítményéhez való számottevő hozzájárulásuk miatt. Nagyra értékeljük munkavállalóinkat, és elismeréssel adózunk a Cargill növekedéséhez és hosszú távú sikeréhez való rövid- és hosszú távú hozzájárulásuk előtt. Szeretnénk megosztani velük a vállalatunk sikerét.

Javadalmazás

A piacon méltányosnak számító fizetéssel javadalmazzuk munkavállalóinkat. Versenyképes alapfizetést kínálunk és a fizetések átláthatóságát, mellé pedig olyan felügyeleti rendszert, amely a vállalat egészére kiterjedően fokozza a fizetések egységességét.

Elismerés

A Cargillnál időbeni, releváns és tartalmas elismeréssel jutalmazzuk a munkavállalók hozzájárulását.

Jutalmak keresése

Válassza ki a kívánt országot az alábbi térképről, ha további információt szeretne a regionális Total Rewards programról.

Egyesült Államok Előnyök

A Cargill az embereket helyezi az előtérbe, juttatási csomagjaink és programjaink pedig közvetlenül támogatják ezt az alapvető értéket az emberek életminőségének javításán keresztül. Helyi szinten versenyképes biztosítást, nyugdíjat, szabadságot és még sok mást kínálunk. Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy ilyen átfogó ajánlatot kínálhassunk, és azon befektetés iránt is, amely a munkavállalóink segítésére irányul, hogy fenntartható életstílust érhessenek el. Ismerkedjen meg részletesebben a vállalatunk által kínált juttatások széles körével, benne az egészség-, munka- és életbiztosítással, a pénzügyi jóllét biztosításával és a bevételvédelemmel.

Egészség és jóllét

Hozzáférhetővé és megfizethetővé tesszük a gondoskodást, valamint eszközöket és erőforrásokat bocsátunk munkavállalóink rendelkezésére ajánlataink megértéséhez és legjobb kihasználásához.

A Cargill széles lefedettséget kínál a nemzeti hálózatokon keresztül, amelyek a következőket biztosítják:

  • Egészségügyi és jólléti programok, amelyek segítséget nyújtanak a munkavállalóknak aktuális egészségi állapotuk megismeréséhez, egészségük javításához és az egészségügyi problémáik kezeléséhez
  • One-on-one support through health advocates to help employees understand how the plans work, find a health care provider, compare and understand treatment options, answer claim question, and more.
  • Az egészséges tevékenységeket jutalmazó jólléti ösztönzők és az egészséges életmódot vagy az életmódváltást támogató jólléti erőforrások.

Munka és magánélet

Munka, család, kapcsolatok – néha meglehetős kihívást jelent az egyensúly megteremtése, hogy ne érezze túlterheltnek magát az ember. A Cargill számos eszközt bocsát rendelkezésre segítségül.

Szabadság és munkaszüneti napok

Elkötelezettek vagyunk a fizetett szabadság biztosítása iránt, hogy munkavállalóink megújulhassanak, és odafigyelhessenek személyes igényeik kielégítésére. A fizetett szabadságra vonatkozó szabályzatunk rugalmas megközelítést kínál a fizetett távollétre, amely üdülésre, betegszabadságra vagy a munkától való távolmaradást igénylő más helyzetekre fordítható.

Fizetett családi szabadság

A Cargillnál tudomásul vesszük, hogy a különböző életszakaszokban a családdal kell lennünk – és nemcsak egy újabb gyermek születésekor. Ezért biztosít a fizetett családi szabadság fizetett távollétet a munkavállalóknak, hogy kötődést alakíthassanak ki az újszülöttel, gondoskodhassanak a súlyos beteg családtagjukról, vagy például minősített katonai kényszerhelyzet miatt lehessenek távol, vagy beteggondozási szabadságra menjenek.

Munkavállalói támogatási program

Egy kis segítség mindenkinek jól jön – akár jobb, akár rosszabb idők járnak. Ezért biztosítunk megoldásokat a munka és a magánélet egyensúlyának megteremtésére. Ez az ingyenes, bizalmasan kezelt támogatás erőforrásokkal és információkkal áll rendelkezésre, köztük tanácsadással, jogi erőforrásokkal és konzultációval, pénzügyi tájékoztatással, valamint gyermek-, idősgondozási és oktatási keresésekkel – és még sok mással.

Rethink Benefits

A Cargill a Rethink Benefits szolgáltatásaival a fejlődési rendellenességgel élő gyermekek gondviselőinek biztosít támogatást és erőforrásokat.

Örökbefogadási támogatás

A Cargill örökbefogadási támogatási programja a gyermekek örökbefogadásával kapcsolatos költségeket – az örökbefogadási díjat, a bírósági eljárás díját, az ügyvédi díjat és más költségeket – téríti meg a munkavállalóknak.

Pénzügyi jóllét

A pénzügyi jóllét nem azt jelenti, hogy valaki tehetős: arról szól, hogy az ember a lehető legtöbbet hozza ki abból, amije van, és közben a jövőre is gondol.

Nyugdíjprogramok

A Cargill nyugdíjprogramja a pénzügyi biztonság megteremtéséhez nyújt támogatást a munkavállalóknak, és szilárd pénzügyi alapot kínál ahhoz, hogy a jövőre takarékoskodjanak. Eszközöket és erőforrásokat biztosítunk ahhoz, hogy a nyugdíjas korral kapcsolatos álmok valóra válhassanak.

Egészségszámla

Tudta, hogy lehetősége van pénzt félretenni a mindennapos egészségügyi ellátásra és az eltartottak ellátására? Az egészségszámla esetében az adók levonása előtt tehet félre pénzt egy számlára, így csökkentve az adóköteles jövedelmét és az adóként befizetett összeget. Olyan, mintha akár 30%-ot elérő kedvezményt kapna a kiadásokból.

Az oktatási költségek megtérítése

Az oktatási költségtérítési programunk a felsőoktatási képzésekhez, valamint a középiskolai végbizonyítvány, az alapképzésbeli diploma vagy a mesterképzésbeli diploma megszerzéséhez nyújt támogatást,.

Juttatások és kedvezmények

A juttatásokkal és kedvezményekkel kapcsolatos programunk a juttatások és kedvezmények széles köréhez biztosít hozzáférést – csupán azon az alapon, hogy valaki a Cargill munkavállalója.

Jövedelemvédelem

A Cargill számos megoldáson keresztül gondoskodik a lelki nyugalomról és a pénzügyi védelemről arra az esetre, ha bekövetkezik a váratlan:

A fizetés folyósításának folytatása/rövid idejű munkaképtelenség

A Cargill elkötelezett az iránt, hogy jövedelemtámogatást biztosítson azoknak a munkavállalóknak, akik betegségük vagy sérülésük miatt egy ideig nem dolgozhatnak.

Hosszú távú munkaképtelenség

A hosszú távú munka munkaképtelenség esetére jövedelempótló támogatást adunk azon jogosult munkavállalóknak, akik munkaképtelenségük miatt legalább hat hónapig nem tudnak dolgozni.

Életbiztosítás

A Cargill alapszintű életbiztosítást és az eltartottakra vonatkozó biztosítást nyújt költségmentesen, és lehetőséget nyújt kiegészítő biztosításra is.

Baleseti halál és végtagvesztés

Baleseti halálra és végtagvesztésre szóló biztosítást kínálunk azon munkavállalóinknak, akik baleset következtében hunynának el vagy válnának fogyatékkal élővé. A munkavállalóknak lehetőségük van arra, hogy maguk és házastársuk részére önkéntes biztosítást vásároljanak baleseti halál és végtagvesztés esetére.

Önkéntes juttatások

Mivel soha nem tudhatjuk, mit hoz a jövő, a Cargill további, önkéntesen igénybe vehető juttatásokat kínál, például a személyazonossággal való visszaéléssel szembeni védelmet, balesetbiztosítást és súlyos betegségre szóló biztosítást.

Hamarosan

Hamarosan

Hamarosan

Hamarosan

Hamarosan

Telephelyeink

Keresse meg, hogy hol lehet hatással a világra valamelyik Önhöz közeli Cargill telephelyen.

Telephelyek felfedezése

Befogadás és sokféleség

Befogadó kultúránk segítséget nyújt számunkra a világ jövőjének alakításában.

További információk (Befogadás és sokféleség)

Az élet a Cargillnál

Fedezze fel, miként érheti el magasabb céljait, ha pályafutását a Cargillnál folytatja.

További információk (Life at Cargill)

A river winding through lush, forest landscape.

Linkedin-álláspárosító

Megtalálhatja, hová illene a Cargill szervezetében. Jelentkezzen be, hogy elérje a LinkedIn-profilját, és mi a kompetenciái és tapasztalatai alapján megkeressük azokat az állásokat, amelyek megfelelhetnek Önnek.

Találja meg az Önnek megfelelő állást

Gyarapodás