Skip to main content

Az élet a Cargillnál

A Cargillnál minden a vállalat azon céljával kezdődik, hogy biztonságos, felelős és fenntartható módon élelmezzük a világot. Az ügyfelek a mindent átható szakértelmünk miatt választanak bennünket, amelyet helyben, gyorsan és megbízhatóan bocsátunk rendelkezésre olyan módon, amely egyszerre teremt értéket ügyfeleink számára és a mi számunkra is. Minden nap a személyes kapcsolatok kialakításával és magas színvonalú munkánkkal teremtünk kapcsolatot az ügyfelek, a beszállítók és a világ között. Amikor a csapatunk tagjává válik, felfedezheti majd, hogy szerteágazó üzleti tevékenységeink és sokszínű termékeink az iparágak, a különféle földrajzi helyek és tudományok széles spektrumát fogják át. Függetlenül attól, hogy minek az elérésére törekszik, a Cargill lehetővé teszi az Ön számára, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújthassa. Csatlakozzon hozzánk, hogy kapcsolatokat teremthessen, elérhesse magasabb céljait, és meghatározó, globális eredményeket érhessen el.

Üzleti tevékenységünk

A siker eléréséhez vezető út épp olyan fontos, mint maga a siker. Üzleti tevékenységünkkel szembeni hozzáállásunk alapja a tisztelet és a felelősség. Célunk, jövőképünk és vezetőségi eljárásaink befolyásolják és inspirálják azt, ahogy a mindennapos feladatokkal foglalkozunk – és ahogy hosszan tartó, globális hatást érünk el.

Célunk és jövőképünk

 • Célunk, hogy biztonságos, felelős és fenntartható módon élelmezzük a világot
 • Jövőképünk az, hogy mi legyünk a legmegbízhatóbb partner a mezőgazdaság, az élelmiszeripar és a táplálkozás terén

Sikerünk

Akkor vagyunk sikeresek, ha a munkavállalók bennünket választanak, az ügyfelek bennünket részesítenek előnyben, a közösségek szívesen fogadnak bennünket, és a tulajdonosok jelentős profitot érnek el.

Értékeink

 • Helyesen cselekedni
 • Az emberek előtérbe helyezése
 • Törekvés a magasabb célok elérésére

Ez a Cargill

this is Cargill (Video)

Munkatársaink

A legjobb és legragyogóbb elmék vesznek körül bennünket, akiket csak az iparágunk felkínálhat. Egy részük laboratóriumokban, kint a földeken vagy termelőüzemekben dolgozik, másik részük munkavédelmi sisakot hord, matematikai műveleteket végez, szabadalmi kutatást végez, irányítja a korszerű digitális átállást, és új termékeket talál fel. Nem számít, milyen beosztásban dolgozik, ha csatlakozik a Cargill csapatához, olyan szenvedélyes emberekkel fog dolgozni, akik hajlandók megosztani tudásukat és tapasztalatukat.

Az értékeink állnak annak a középpontjában, ahogyan dolgozunk. Az értékeink szolgálnak annak a három vezetőségi elvárásunknak a forrásául is, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy bevonjuk a külvilágot, kiváló teljesítményre ösztönözzünk és kivételes eredményeket érjünk el.

Bring the Outside In

 • Systems Thinker
 • Strategic

Executive Exceptional Results

 • Agile & Resilient
 • Decisive & Results Driven

Energize for High Performance

 • People First
 • Authentic & Inspirational

Values

 • Do the Right Thing
 • Put People First
 • Reach Higher

A személyes fejlődés és a karrierépítés lehetőségei

A Cargillnál mindenki a maga kezébe veheti a karrierjét. Közös sikerünk kulcsa a törekvés az önmagunkon túlmutató célok elérésére és a folyamatos tanulás iránti szenvedély. Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy Ön az új készségek elsajátításán keresztül személyesen fejlődjön, valamint hogy lehetőséget biztosítsunk Önnek új tapasztalatok megszerzésére. Minden lépése során támogatjuk eszközökkel, erőforrásokkal és a szakmai céljait elismerő kultúrával.

 • Valós idejű digitális tanulás: Mivel a készségalapú, digitális tanulási lehetőségekhez bárhol és bármikor hozzáférhet, saját maga irányíthatja a fejlődését és teljesítheti ki karrierjét.
 • Csoportalapú tanulás: Lehetősége van arra, hogy a legfontosabb témakörökbe – például a vezetői szerep, az irányítás, a befogadás és sokféleség témakörébe – az együttműködésen alapuló tanulási környezeteken keresztül kapcsolódjon be.
 • Globális fejlődés: A Cargill mérete, globális hatóköre és széles üzleti portfóliója szinte bárki további karriercélja számára megfelelő lehetőséget kínál.
 • Karriertapasztalatok:: A fejlődés több az előléptetésnél vagy egy új munkakör elfoglalásánál. Biztosítjuk a növekedéshez szükséges tapasztalatokat a képességpróbáló feladatoktól a vezetői lehetőségekig, amelyek hozzásegítik karrierje továbbfejlesztéséhez.
 • Üzleti erőforráscsoportok: Az üzleti erőforráscsoportok nagyszerű lehetőséget jelentenek arra, hogy egy olyan globális közösséghez tartozhasson, ahol saját maga lehet, és amelyben sokszínű, globális munkaerő-állományhoz kapcsolódhat.
 • Az oktatási költségek megtérítése: Mi a következő lépés az Ön számára? Az oktatási költségek megtérítésének lehetőségét a feltételeknek megfelelő felsőoktatási programban hasznosíthatja.

Globális működésünk

Az egész világra kiterjedő, tekintélyes hatókörrel rendelkezünk, amely minden dolgozónknak globális befolyást biztosít az általunk megosztott és nyújtott ötletek, termékek és szolgáltatások révén. Munkánk minden ember életét eléri a világ valamennyi szegletében – így helyben, az Ön saját közösségében is. Ezért támogatunk egy olyan kultúrát, amely megbecsüli az alkalmazottaink, beszállítóink és közösségeink különbségeit. Az Önök tehetsége, szemléletmódjai és élettapasztalatai létfontosságúak a sikerünk szempontjából.

A Cargill társadalmi felelősség vállalása

Alkalmazottaink és nyugdíjasaink világszerte minden évben több mint 100 000 órát áldoznak idejükből és tehetségükből önkéntes tevékenységekre. Munkatársaink évente több mint 60 millió USD összeggel támogatnak jótékonysági törekvéseket, Hogy fenntartható közösségeket teremthessünk ott, ahol élünk és dolgozunk. Hogy fenntartható közösségeket építsünk ki ott, ahol élünk és dolgozunk. Együtt építünk iskolákat és otthonokat, mentoráljuk és neveljük az ifjúságot, oktatjuk a gazdálkodókat, megtisztítjuk a vízpartokat, kezeljük az éghajlatváltozás okozta problémákat, foglalkozunk az élelmezésbiztonság hiányosságaival és támogatjuk a gazdaságfejlesztést.

Ismerkedjen meg közelebbről a Cargill önkénteseivel

Three men wearing blue shirts with Cargill Cares on the back.
Pedro R.

„Ez a nagyszerű a Cargill vállalatban – hogy nem kötik az embert csupán egyetlen helyhez. Nagyon sok különféle lehetőség előtt nyitják meg az ajtót, és nekünk magunknak kell kiválasztanunk, hogy hol szeretnénk sikert elérni.”

Pedro R., Helyettes humánerőforrás-vezető, húsipari termelés
Alejandra R.

„A Cargillnál az ember a saját pályafutásának ura lehet – csak meg kell határoznia, hogy mit szeretne. Minden alkalommal, amikor új álmom van, egyszerűen valóra váltom azt az álmot, és mindvégig csodás időket élek.”

"Alejandra R.,kereskedelmi menedzser"

Guandy
Candy
Company

Munkavállalóink segítséget nyújtottak egy családilag vezetett cégnek a termékük fejlesztéséhez és a cégük növekedésének előmozdításához.

További információk (Guandy Candy Company)

Telephelyeink

Keresse meg, hogy hol lehet hatással a világra valamelyik Önhöz közeli Cargill telephelyen.

Telephelyek felfedezése

Befogadás és sokféleség

Befogadó kultúránk segítséget nyújt számunkra a világ jövőjének alakításában.

További információk (Befogadás és sokféleség)

Man with dark hair, wearing dark gray jacket with white, opened collared shirt.

Linkedin-álláspárosító

Megtalálhatja, hová illene a Cargill szervezetében. Jelentkezzen be, hogy elérje a LinkedIn-profilját, és mi a kompetenciái és tapasztalatai alapján megkeressük azokat az állásokat, amelyek megfelelhetnek Önnek.

Találja meg az Önnek megfelelő állást

Gyarapodás