Skip to main content

A Cargillnál próbára tesszük a mezőgazdasággal kapcsolatos és Ön által biztos tudásnak vélt ismereteit. Nap mint nap feladatunkul tűzzük ki, hogy olyan innovatív ötleteket dolgozzunk ki, amelyek segítenek a világ táplálásában. Ehhez a legjobb és legragyogóbb új tehetségektől várunk segítséget. Ön értékes, gyakorlati, a való világból származó tapasztalatra vágyik, hogy hasznosíthassa a tanulással átvirrasztott éjszakákat. Gyakornoki programjaink, duális programjaink és a diploma megszerzésére irányuló programjaink kiváló lehetőséget kínálnak az elinduláshoz.

Egyetemi gyakornoki programok


A legelső naptól kezdve fontos tagja lesz a csapatunknak. A gyakornoki programok hossza országonként eltérő. Az Amerikai Egyesült Államokban például a gyakornoki programok általában 12 hetesek. Brazíliában 6–12 hónaposak lehetnek.

A gyakornokok általában fizetést is kapnak, egyes országokban költözési költségtérítést és lakhatási támogatást is adunk azoknak, akik megfelelnek a feltételeknek. Készen áll arra, hogy felfedezze, miként teheti jobbá mások életét a Cargillnál dolgozva?

Gyakornoki lehetőségek keresése

Gyakornoki jelentkezési folyamat

Készen áll, hogy jelentkezzen a Cargillhoz, de nem biztos abban, hogy mire számíthat? Ismerkedjen meg mindennel, amit tudnia kell a jelentkezési folyamatunkról, és még néhány tippet is kaphat az interjúra való felkészüléssel kapcsolatban.

Jelentkezés a Cargillhoz

Mennyi ideig tart?

5–15 percet vesz igénybe. Néhány kérdésre kell majd válaszolnia, hogy jobban megismerhessük.

Milyen információkra van szükségük?

Töltse fel önéletrajzát, adja meg az elérhetőségeit, közölje egyetemi vizsgaeredményeinek átlagát, és válaszoljon néhány kérdésre a korábbi munkatapasztalataival kapcsolatban.

Mi történik a jelentkezés után?

Amennyiben megfelel a pozíció minimális követelményeinek, akkor jelentkezését elküldjük a kiválasztással foglalkozó kollégának.

Mikor veszik fel velem a kapcsolatot?

Azonnal fog kapni egy emailt, amelyben megerősítjük a jelentkezése beérkezését. Amennyiben a kiválasztási szakember úgy ítéli meg, hogy Ön jó eséllyel pályázhat a pozícióra, akkor további információkat kérünk majd Öntől, illetve interjúidőpontot beszélünk meg Önnel.

Állásinterjú a Cargillnál

Hol kerül majd sor az interjúra?Ha arra az egyetemre jár, ahol toborzunk, akkor az első interjúra az egyetemi kampuszon kerül majd sor. Ha nem tartózkodik a kampuszon, vagy lemaradt az interjúnapokról, akkor az első interjú telefonos lesz.

Hogyan érdemes felkészülnöm? Az első körös interjúk 30-45 percesek. A korábbi tapasztalataira összpontosítunk, a készségeire és a képesítéseire, valamint arra, hogy véleménye szerint miért lehet értékes a Cargill számára.

Ki interjúztat majd? Az interjút a toborzó, a felvételért felelős vezető, illetve olyan munkavállalónk vezeti, aki az egyetem volt diákja vagy vezetője.

Mit hozzon magával? Ha személyes interjúra kerül sor, akkor hozza magával az önéletrajza további példányait, egyetemi leckekönyve nem hivatalos másolatát, valamint az egyetemen végzett tanulmányi munkáját szemléltető dokumentumokat – például projekteket és prezentációkat.

Hogyan öltözzön fel? Ajánlott az üzleti életben megszokott öltözködésmód, amely elősegíti hogy kedvező első benyomást keltsen és Ön is remekül fogja érezni magát.

Lesz majd második interjú is? A teljes munkaidős állásra jelentkezőket behívjuk egy második interjúfordulóra is, amelyre a különböző Cargill-telephelyeken tartott Tehetségkutató napok rendezvényünkön kerül majd sor. Itt különféle vezetőkkel találkozhat majd, bejárhatja létesítményeinket, és a saját szemével láthatja a munkakörnyezetünket.

Az ajánlat

Mikor tudom meg?

  • A gyakornoki programok és a duális programok esetében az első interjú után egy-két héttel tesszük meg ajánlatunkat.
  • A teljes munkaidős pozíciók esetében a második interjú után egy-két héttel tesszük meg ajánlatunkat.

Felsőfokú végzettséget igazoló okirat: A teljes munkaidős foglalkoztatás esetében azt kérjük, hogy a foglalkoztatás kezdetétől számított 60 napon belül nyújtsa be a végzettséget igazoló okiratot.

Rahul Sarangal

“Érdekes volt látni, hogy az egyetemen megismert mérnöki eszközöket és tudásanyagot miként használták kézzelfogható eredmények előállítására az iparban. De ami ennél fontosabb, hogy a Cargillnál szerzett tapasztalatom jobb diákká tett a munka irányítása során szerzett tapasztalatok révén.”

Rahul S., Mérnök gyakornok
Rachel Barnes

“Azért döntöttem úgy, hogy a Cargillnál szeretnék dolgozni, mert a vállalat a legkülönfélébb területeken van jelen, ami nyomán meggyőződhettem arról, hogy aktuális érdeklődési területemtől és az érdeklődésem további alakulásától függetlenül is mindig érdemi pályát futhatok be a vállalatnál.”

Rachael B., Vállalatirányítási gyakornok – Cargill állati takarmányozás

Szakmai gyakorlati program mérnökhallgatóknak az Egyesült Királyságban

A mérnökhallgatóknak szóló szakmai gyakorlati program a releváns mérnöki diploma megszerzésén dolgozó azon diákokat várja az Egyesült Királyságban, akik szeretnének egy évet eltölteni az iparban. Ez a 12 hónapos fizetett gyakornoki lehetőség nagyszerű út lehet az európai egyetemi továbbképzési program felé.

Keresés a mérnökhallgatóknak szóló, egyesült királyságbeli szakmai gyakorlati program lehetőségei között

Európai egyetemi továbbképzési program

Az európai egyetemi továbbképzési program a karrierje fejlesztéséhez nyújt segítséget, miközben olyan hasznos munkát végezhet, amely valami nagyobb léptékűvel köti össze, és kedvező hatást gyakorolhat bolygónkra. E kétéves, az EMEA-térségnek szóló fejlesztési program keretében szakterületeink mindegyike egyedi tanulmányi és munkatapasztalat megszerzésére, valamint személyes fejlődésre kínál lehetőséget a szakmai és üzleti készségekkel kapcsolatos képzésen keresztül. Karrierjét egy értékalapú szervezetben formálhatja, ahol helyesen cselekedhet és elérheti a saját magasabb célját.

Keresés az európai egyetemi továbbképzési program lehetőségei között

U.S. Co-ops

"A duális program lehetőséget nyújt a diákoknak ahhoz, hogy a szükséges tapasztalat megszerzése érdekében a közvetlenül a diplomájukhoz kapcsolódó területen dolgozhassanak professzionális környezetben. Duális programjaink nyolc hónaposak, januártól augusztusig vagy pedig májustól decemberig tartanak, a résztvevők pedig fizetést kapnak. A felkínált munkakörök az aktuális és jövőbeni üzleti igényektől függnek, és nagyszerű lehetőséget kínálnak ahhoz, hogy Ön nevet szerezzen magának a Cargillon belül. Előfordulhat, hogy a duális programban való részvételhez költözni kell. A feltételeknek megfelelő résztvevőknek lakhatási támogatást és költözési költségtérítést biztosítunk."

Előfordulhat, hogy a duális programban való részvételhez költözni kell. A feltételeknek megfelelő résztvevőknek lakhatási támogatást és költözési költségtérítést biztosítunk.

Keresés az Amerikai Egyesült Államokon belül induló duális programok lehetőségei között

A Cargill nemzetközi ösztöndíjasai

A Cargill nemzetközi ösztöndíjprogramja (Cargill Global Scholars Program) két évre szól, és Brazíliában, az Egyesült Királyságban, Indiában, Indonéziában, Kínában és Oroszországban nyújt pénzügyi támogatást a felsőoktatásban tanuló diákoknak.

További információ erről a rendkívüli vezetői készségfejlesztési lehetőségről

Szeretnénk megismerkedni Önnel

Aktívan toborzunk a főiskolákon és egyetemeken szerte az Amerikai Egyesült Államokban. Azokat a kivételes diákokat keressük, akik szeretnének részt venni duális és gyakornoki programjainkban, és akik készek kezdő szintű pozíciókat betölteni. Ne szalassza el a lehetőséget.

Kampuszok toborzási eseménynaptára

Abban az esetben amennyiben idén nem is keressük fel az Önök kampuszát, még jelentkezhet a Cargill gyakornoki programjaira és teljes munkaidős pozícióira.

Fenntartható
kakaótermesztés

A Cargill Cocoa Promise programja elkötelezett az iránt, hogy több generáció számára biztosított legyen a kakaóágazat virágzása.

További információk (Fenntartható kakaótermesztés)

Befogadás és sokféleség

Befogadó kultúránk segítséget nyújt számunkra a világ jövőjének alakításában.

További információk (Befogadás és sokféleség)

Az élet a Cargillnál

Fedezze fel, miként érheti el magasabb céljait, ha pályafutását a Cargillnál folytatja.

További információk (Life at Cargill)

Submerged structures on open water.

Linkedin-álláspárosító

Megtalálhatja, hová illene a Cargill szervezetében. Jelentkezzen be, hogy elérje a LinkedIn-profilját, és mi a kompetenciái és tapasztalatai alapján megkeressük azokat az állásokat, amelyek megfelelhetnek Önnek.

Találja meg az Önnek megfelelő állást

Gyarapodás